Rob, Roelien, Cedric en Sverre op reis

Aangekomen in Hope

Gisteravond heerlijk gegeten in Lund. Het was een tip van de man van de fietsenwinkel (meneer Vantschip, een neef van John van het Schip, zegt ie en hij leek er ook op, dus zou goed kunnen haha, Hij had in elk geval hele verhalen over de fam, Vantschip, erg grappig). Maar goed wij naar Lund, ongeveer een half uur rijden van Powell River. In Lund is het einde van Highway 101, die start in Californie. Wat leuk als je tips krijgt van de 'locals', want het is een prachtige lokatie en we hebben echt heerlijk gegeten!! Cedric en ik hadden Fish and chips en de vis was echt zalig!!.

Daarna terug naar de camping en vissen op sharks. Hengel bleef echter hangen en draad brak af dus geen sharks gezien. Ik was al terug naar de camper met Sverre. Het was al aardig donker en er was een beren waarschuwing op de camping. Ik luid zingend over de camping terug naar de camper,, Rob en Cedric hadden een zaklantaarn! Overigens geen beer gezien deze 2 dagen, alleen een hele grote dikke pad!!!

Vanmorgen weer vertrokken richting Hope. Moesten twee keer op de ferry en waren een beetje zenuwachtig of hij ook vol zou zitten (Canadezen zijn momenteel ook massaal op pad het is hier dit weekend een feestweekend). Maar we hebben het gered en om half 4 vanmiddag aangekomen op de camping in Hope. Hier is iets meer luxe. We hebben lekker gezwommen in het zwembad en nu we na 5 dagen weer stroom hebben heeft Sverre weer Dora gekeken en Cedric op zijn PSP gespeeld. Morgen richting Okanagan Valley, de woestijn in zegt het boek. We zijn benieuwd naar de ratelslangen, vooral cedric, ik niet

Frown
!

kees en geke oosterveld

Leuk jullie berichtjes te lezen,en de foto's te zien. We hoorden het van jullie (schoon) vader. Prachtig weer, zo te zien. Dus heerlijk genieten!!
Groetjes Kees en Geke.

Marijke

Hoi ,wat hebben jullie het mooi zeg.
Al die foto s,we herkennen er veel van,maar de beren...dat is ja prachtig(zo op afstand).
Wij gaan morgen op vakantie.
We waren net klaar met alles om 21.15 toen niclle belde dat ze Santor al ee dik uur kwijt was in het Glimmerbos.
Dus paniek en omdat Santor doof is is roepen onnodig.(santor is 16).
Wij met de auto daar heen en een zaklantaarn en veel paniek want het ging al donker worden.
Op eens kreeg Nicole tel. van de dieren ambulance dat hij was gevonden door mensen in Haren.
Hij was helemaal de weg kwijt,heeft wel 10 km gelopen,een spoor over en totaal uit de richting en erg uit geput.maar wij ziels gelukkig.
Nu 23.00 en weer thuis.
Noch even de laatste dingen doen endan naar bed.
Lieve mensen ,wij zullen jullie nu niet meer volgen,maar we horen alles als we over 3 weken weer thuis zijn .
Heel veel plezier nog en tot in Nederland.
Liefs van Marijke en Lianne

Opa Marten en Oma Christien.

Hoi luitjes,
Mooi dat jullie het zo naar de zin hebben. Wat knap zo'n eind fietsen. Wat een lief hertje kwamen jullie tegen. maar goed dat Oma die dikke pad niet tegen kwam, die was heel hard weggehold. Mama had een keer een hele dikke op de tent in Frankrijk. Gelukkig was ik daar niet bij. Jullie gaan steeds engere dingen doen. Nu kijken naar slangen. Je meent het toch niet.Brrrrr. Vrijdag was de fam. Pol hier. daniel vond het varen prachtig. Hij is ook met opa aan het vissen geweest en heeft ook nog wat gevangen.De kaartjes van Groningen zijn gekomen (Opa blij).
Dag lieverds , hele goede reis verder. Dikke knuffel.

Opa Marten en Oma Christien.

Nog snel een berichtje. Heb de campingssites bekeken. Heel leuk maar wat een verhaal over de slangen. Maar goed dat ik dat nu pas lees. ha.ha.haGelukkig liggen jullie nu vast lekker te slapen en gaan jullie vandaag weer verder of toch nog een dag. Wees voorzichtig aub. Liefs Pap en mam