Rob, Roelien, Cedric en Sverre op reis

Vancouver

Na een prima reis zijn we aangekomen in een zonovergoten Vancouver. De reis ging geweldig. Op Schiphol ging alles snel, scheelt toch wel als je KLM platinum bent. Ook in het vliegtuig kwam de steward naar Rob: Goedemiddag meneer Tuil is alles naar wens!! Geweldig!! Jongens hebben zich super gehouden tijdens de reis. Sverre heeft nog even geslapen (dat ging met moeite, alles is veel te spannend). In Vancouver met de taxi naar het hotel. Het hotel ligt aan het strand, dus we gaan nu wat eten aan de boulevard en dan lekker naar bed!! Het was een lange dag, maar een prima reis!

Michiel

Goedemorgen (hier) Tuiltjes,

Mooi dat alles zo voorspoedig is gegaan en dat de jongens zich goed hebben gehouden.

Veel plezier en geniet er van!

Groeten,

Michiel

Jan D

Fijn te lezen dat jullie goed aangekomen zijn, maak er fijne vacantiedagen van
groetjes
Jan

opa marten oma christien

Wat fijn dat we wat van jullie hoorden en dat alles zo goed gaat. Jammer dat Sverre nog niet goed in het ritme zit. Misschien overdag wakker proberen te houden???.Moeilijk zeker. Wat raar is dat pap zei goedenavond en Cedric goedemorgen.
Wij zijn weer in jullie huis. De horren zijn gekomen:3 stuks.Nog niet voor de badkamer. (Pap heeft ze er al voor)Wij gaan hier nu lekker genieten.
Jullie een hele goede reis verder. We hebben het schema erbij. Leuk is dat. Hopen dat jullie heel erg veel plezier hebben.
Dikke kus van Opa en Oma