Rob, Roelien, Cedric en Sverre op reis

Vancouver 2

Vanochtend om 4 uur (Nederland 13 uur) wakker gemaakt door Sverre

Undecided
:  ik hoef niet meer te slapen!! Ja die houdt geen rekening met tijdsverschil. Nog knap dat hij zo lang geslapen heeft!

We slapen overigens in een heel oud historisch hotel uit 1912! Volgens de folder een van de best bewaarde historische hotels van Vancouver. Prima hotel, met nog belangrijker prima bedden!!!

We gaan zo maar eens ontbijten met lekkere pancakes!!! Daarna Vancouver verkennen, het weer is net als in Nederland prachtig!

Hester

Oh gelukkig heeft Sverre je wakker gemaakt. Ik heb je per ongeluk ook gebeld. Heel apart ik kreeg een voicemailbericht van je en toen ik dat wilde afluisteren ging de telefoon je bellen. Bijzonder. Fijne dag vandaag!

Opa Marten en Oma Christien

Ik heb het voorelkaar!!. Denk ik. Wat fijn dat jullie een goede reid hebben gehad. Sverre komt straks wel in zijn ritme. Die flight tracking was ook grappig. Jullie gingen helemaal via Ijsland. Heel veel plezier. Hier is alles prima. Warm.!
Dikke kus.

Annemiek

Dat ziet er fantastisch uit daar in Vancouver. Dat lijkt me heerlijk wakker worden. Gaan jullie vandaag de camper halen? Hier in Nederland mogen we even bij komen van de hitte. Stond gister bijna in brand zo heet.