Rob, Roelien, Cedric en Sverre op reis

Goedemorgen

Gisteren een lange dag gehad, maar veel gezien en gedaan!

Na het ontbijt gelijk maar aan de wandel gegaan en hebben langs de zee helemaal rond gelopen om Stanley Park! Even gekeken bij de watervliegtuigjes en toen downtown in.

Al met al zo'n 12 km gelopen en als ik de kaart zie hebbben we maar een heel piepklein stukje van Vancouver gezien, maar goed wat kan je meer in 1 dag.

Wel grappig (zie foto), wij zagen het beeld met de 4 fakkels van de OS. Daar stond iemand met naar wat het leek een echte olympische fakkel. Daar moesten we natuurlijk mee op de foto!

's Middags op het strand voor het hotel nog even gezwommen.

Cedric had geluk, er is hier voor het hotel in de baai 4 avonden groot vuurwerk van 4 verschillende landen (een soort wedstrijd) en gisteren was de eerste avond. Eerst even geslapen(zijn allemaal toch wel moe)en toen om 9 uur weer uit bed en met papa vuurwerk kijken! Was volgens hem super!

Straks om 8 uur worden we opgehaald en naar onze camper' gebracht! Sverre zegt: Dan gaan we naar Canada!!!! Daarna boodschappen doen en om 16.00 uur met de boot over naar Vancouver island, richting Victoria.

ps oma je hebt gelijk, we zijn over Ijsland gegaan. Hebben we nog kunnen zien uit het vliegtuig, heel bijzonder!!!

opa marten, oma christien

Wat leuk om op deze manier wat van jullie te horenEen hele belevenis. Wat knap om zo'n eind te lopen. Mooi die olympische fakkel.
Wij zijn nu thuis. Morgen (vrijdag 23), nadat Karin en Rogier thuis zijn, gaan we weer naar Delfzijl en blijven daar.Het is gelukkig wat koeler geworden.
Lieverds heel veel plezier.. zijn benieuwd hoe de tocht was. Dag Cedric en Sverre.
Liefs Opa en Oma

Marijke en Lianne

Hoi allemaal,wat hebben jullie het nu al leuk,en wat is het mooi om de fotos te zien waar wij ook zijn geweest.
Nu onderweg met de camper..geweldig.
Heel veel plezier en tot de volgende berichten van jullie.
Liefs van Lianne en Marijke