Rob, Roelien, Cedric en Sverre op reis

Tofino

Hoi,

We zijn 1 dag verder en we hebben al weer heel wat gezien!!! Gisterochtend eerst de camper opgehaald. Prima campe, ruim, maar wel met een oerlellijke bekleding van binnen, maar dat zie je na een dag niet meer! Naalle uitlegboodschappen gedaan in een mega supermarkt. Sommigen (Rob) vinden dat geweldig, anderen (ik) worden bij het zien van al die schappen al narig!!! Maar goed toch geprobeerd tussen alle producten onze boodschappen te doen en dat te beperken tot twee uur!

Daarna naar de ferry in Tswassen richting Vancouver Island?!?!?! (leve de tomtom die Rob nog in China gekocht heeft!).

Vanaf de ferry naar Victoria op Vancouver Island, waar we op onze eerste campground overnacht hebben. Wat een ruimte en wat een rust, geweldig! Heerlijk geslapen ook, alleen Sverre had er om 4 uur weer genoeg van! Rob is daarom al vroeg met de jongens gaan wandelen, ze hebben veel eekhoorntjes gezien! Om 9 uur vertrokkken richting Tofino (340 km, 5 uur rijden ongeveer). Onderweg nog een keer gestopt bij een prachtig meer om te zwemmen en en te lunchen en nog gestopt bij eenbeek.

Om half 4 waren we op de nieuwe campground aan zee. Heel anders dan de vorige maar ook weer erg leuk! Hebben al in Tofino zelf gekeken en dat is een erg leuk dorp/stad. Vooral veel surfers hier en dat geeft wel een leuek sfeer! Morgen gaan Cedric en ik op walvissen jacht en we gaan nog proberen een berenzoektocht te boeken voor de volgende dag.Op die dag gaan we ook weer naar onze volgende bestemming, maar eerst naar geneieten hier aan de kust.

Alles gaat echt super. Moeten af en toe nog wat wennenaan het reizen enaan het tijdverschil, maar dat gaat steeds beter.

Moeten erg lachen om Sverre, als we ergens stoppen en hij heeft de ruimte is hij alleen maar aan het rennen. We noemen hem nu ook Forest Gump ('I just like running') haha.

We hebben al veel foto's gemaakt, zal een aantal hier weer op zetten!

Ik hoop dat we morgen walvissen zien!!!

Michiel

Hoi Tuiltjes,

Mooi dat jullie het naar de zin hebben. Alleen jammer dat er nog geen foto is van jullie camper, want daar zijn we natuurlijk ook erg benieuwd naar.

Ook verwachten we natuurlijk van Cedric nog foto's van walvissen en beren.

Leuk dat Forrest Gump ook bij jullie is: "Life is like a box of chocolat: you never know what you're gonna get!"

Hier gaat alles z'n gangetje. Nog een week en dan gaan wij ook op vakantie. We hebben er erg veel zin in!

Op dit moment speelt de FC de altijd lastige oefenwedstrijd tegen BV Veendam. Ik zal Rob straks de uitslag sms'en. Van Stijn moet ik nog even doorgeven dat Ajax gisteren met 3-1 heeft gewonnen van Chelsea.

Florian vindt het nu wel erg stil in de buurt. Alle vriendjes zijn op vakantie, nu Cedric ook weg is.

Heel veel plezier verder en groetjes van de Nederhoedjes.

opa marten en oma christien

Wat leuk om zo met jullie mee te reizen en direct de belevenissen te lezen.Jullie weten hoe leuk opa en oma dit vinden. Wat fijn dat jullie zo genieten. Mischien kan je voor Sverre wat extra pannekoeken bakken voor dat hij gaat slapen. misschien lukt dat, maar als hij zo rent wordt hij ook wel moe. Wees voorzichtig bij de beren. Cedric zal nu wel lachen. Wat spannend allemaal voor de jongens zo'n reis. Klassement van de tour. 1. Contador 2 Schleck3 Menchov. Geesink nog steeds 6.Dit zal wel zo blijven. Groningen heeft verloren met 2-1 maar dat heb je misschien al van Michiel gehoord.
Hier gaat alles prima. Ik heb gewinkeld in Appingedam vanmiddag. (Niks gekocht)
Het is hier lekker rustig. Heel veel plezier en goede reis verder. Doei

Dorien

Klinkt goed en ziet er mooi uit allemaal!
Ga je met Jamie's op de walvis-tocht? Ben benieuwd! Wij hebben daar toen heel wat humpback's gezien.