Rob, Roelien, Cedric en Sverre op reis

Vanuit een internetcafe ion Powell River

Hoi,

Eindelijk ergens waar ik kan internetten. Een aantal dagen volledig afgesloten geweest van telefoon en internet. ook niet erg voor een keer.

Ik zal even een uodate doen van de laatste dagen:

25-07

Vanmorgen om half 6 opgestaan. Alles weer ingepakt en met de camper weer naar Jamie's voor een berentocht. Om half 7 gingen we weg met de boot. Na een half uur 1 bald eagle gezien, maar nog geen beren. En ineens een zwarte beer aan de kust met 2 jongen. Echt geweldig om te zien! Wat een geluk, even later zien we 100 m verder op nog een moeder met 2 kleintjes! We zijn mooi blijven liggen met de boot om te kijken hoe het zou gaan als ze elkaar zouden treffen. De ene moeder was goed oplettend en verdween van het strand bij het zien van de ander.

Na weer wat verder te hebben gevaren nog een zwarte beer gezien, Harbour Seals, Harbour porpoise (kleine dolfijntjes), het was een zeer geslaagde tocht!

Daarna boodschappen gedaan en weer op reis!.

Eind van de middag aangekomen in Buttle Lake Park in het midden van Vancouver Island. Waren allemaal erg moe en llagen om 9 uur op bed!!

26-07

Vandaag een rustdag. Eerst heerlijk uitgeslapen (ook Sverre!!), en daarna de hele dag bij het meer geweest (50 m van onze kampeerplaats). Jongens hebben gevist (niets gevangen), een vlot gebouwd en gezwommen. Het is ook hier weer prachtig.

27-07

De rustdag gister heeft ons allemaal goed gedaan! Vanmorgen weer vroeg op. Heb nog met Cedric bij het meer gekeken of we wolven zagen (hadden gister sporen gevonden), maar niets gezien. En daarna op weg naar de ferry richting vasteland. Onderweg nog wel een hert gezien langs de kant van de weg.

Eind van de dag aan gekomen in Saltery Bay. Hier is alleen een bos aan zee, waar we met de camper staan. Verder is er niets (misschien beren er wordt voor gewaarschuwd!!).

's Avonds met Cedric nog aan het vissen geweest en in de zee nog een zeeleeuw oid gezien.